ж.к. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1, веднага след входа на Мобилтел
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: ДИАЛОГ А
Адрес: София, ж.к. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1, веднага след входа на Мобилтел
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.housemebel.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - мебели
Дейност:

Комплексно обзавеждане за дома, офиса, проектиране, производство, доставка и монтаж на мебели

Ключови думи: обзавеждане на жилища, обзавеждане на магазини, обзавеждане на заведения, обзавеждане на офиси, проектиране на обзавеждане

Сподели във Facebook




За нас

Фирма ДИАЛОГ А ЕООД се занимава с обзавеждане на жилища, магазини, заведения и офиси, като подбираме за вас най-добрите материали и обков, елекродомакинска техника и осветление. За 13 години в мебелното производство разбрахме, че най-добрата реклама е препоръката от доволен клиент.


Eжедневно се стараем да покрием по подобаващ начин, нуждите на всеки наш клиент! Нашата мисия е да помогнем на клиентите да вземат оптималните решения с цел създаване на модерни и функционални мебели. Ние предлагаме пълния пакет услуги – лазерно замерване на помещения, изготвяне на индивидуален проект, помощ при избора на подходящ обков, изработка, доставка и монтаж на мебелите.


С помощта на нашите партньори имаме възможност да Ви предложим най - добрите за Вашите нужди електроуреди, матраци, подматрачни рамки и т.н. Нашият индивидуален подход към разработването на продукти ни позволява да създаваме услуги, които прецизно отговарят на потребностите на клиентите ни.

 
Открийте ни в Google+