жк. Здравец Изток, ул. Котовск 12
Русе,
България
25.9859961
43.8482845
UserLikes
Име:

МЕБЕЛИ МАКС ДИЗАЙН ПЛЮС

Адрес: Русе, жк. Здравец Изток, ул. Котовск 12
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.maxdesignplus.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - мебели
Дейност:

Изработка на мебели по поръчка, мебели за ценители, цялостни интериорни решения по индивидуален проект за Вашия дом или офис

Ключови думи: мебели, кухни, спални, антрета, обзавеждане
  • catalog.bg
  • МЕБЕЛИ МАКС ДИЗАЙН ПЛЮС

Галерия


МЕБЕЛИ МАКС ДИЗАЙН ПЛЮС МЕБЕЛИ МАКС ДИЗАЙН ПЛЮС МЕБЕЛИ МАКС ДИЗАЙН ПЛЮС


Сподели във Facebook






За нас

МАКС ДИЗАЙН ПЛЮС - Различните мебели с модерен стил и функционалност.


Фирмата се занимава предимно с проектиране и производство на мебели по индивидуален проект. При нас Вие получавате посещение на място, взимане на точните размери, цялостен проект и оферта по проекта. Цените се формират въз основа на вида материал и обема на поръчката.


Ако имате ярка индивидуалност и не желаете да се примирите със стандартното обзавеждане, то ние предлагаме нестандартни мебели за Вашия дом или офис, съобразени с Вашия вкус и предпочитания към дизайна и функционалността на всяка мебел, изработена от нас. Ако предлаганите от нас проекти не Ви задоволяват, фирмата работи и по индивидуален проект на клиента.


Впечатляващият дизайн се постига с многофункционалност и високо качество на изпълнение. Материалите с които работим са: ПДЧ-мат, ПДЧ-гланц-KRONOSPAN, WODEGO, EGGER, SALEX и др. MDF-мат, MDF-гланц - (MODEKS, DEKOPLAST), MDF-профили. Обков и системи за плъзгащи и чупещи врати за гардероби - Laguna, REJS, Titanium, MAG, Akces, BLUM, Hettich и др. Всички видове стъкла като мат-стъкла, орнаментни стъкла, принт стъкла, цветни стъкла и гравирани стъкла.


За Ваше удобство в магазините на Макс Дизайн Плюс, може да поръчате електроуредите към кухненското обзавеждане, на италианската марка EUROLUX, производители на уреди и мивки FABER и NARDI.

 
Открийте ни в Google+