ул. Раковска 60
София,
България
23.3293783
42.7011168
9 UserLikes
Име: МЕБЕЛНИ САЛОНИ НОВ ДОМ - СИМЕОНОВ
Адрес: София, ул. Раковска 60
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.novdombg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - мебели
Дейност:

Мебели

Ключови думи: мебели, спални, кухни, детски стаи, кухненско обзавеждане

За нас

МЕБЕЛНИ САЛОНИ НОВ ДОМ - СИМЕОНОВ 
Изискан стил, естетичност и индивидуалност в комбинация с висококачествени материали – мебелите на Вашия нов дом, ще намерите в мебелни салони НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ. 

Създадена през 1992 година, търговската верига мебелни салони НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ расте с класическа прецизност и изискана неповторимост, които всеки ценител ще открие в богатата гама мебели. Мебели за всеки вкус, за всяка необходимост и предназначение. 

Нашата мисия е да придадем характер и неповторимост на вашия дом. Представяме Ви хармония и стил, изтъкани от стара традиция, както и нестандартни решения с цвят и светлина в духа на модерното и актуалното. 

В духа на името си и изпълнявайки мисията си, за Вас са отворили врати 13 просторни и гостоприемни мебелни салона на територията на България – 4 в гр. София, по 2

МЕБЕЛНИ САЛОНИ НОВ ДОМ - СИМЕОНОВ
магазина в Пловдив, Варна и Перник и по един в Плевен, Шумен и Троян. Нашите висококвалифицирани специалисти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор, отговарящ на възможностите на Вашия дом и изискванията на Вашия вкус. 

Представените и предлагани мебели и аксесоари за дома са производство на доказани на европейския и световен пазар производители от Италия, Холандия, Румъния, Полша, Словения, Турция и Китай, на които „НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ” е представител за България. Наред с тях предлагаме и високото качество на над 30 българските производители. 


За вас са отворили врати 13 просторни и гостоприемни мебелни салона НОВ ДОМ – СИМЕОНОВ, за да откриете в тях: 

• Вашия стил 
• Вашето качество 
• Вашите цени 
• Вашето обслужване 
• Вашия НОВ ДОМ! 

 
Открийте ни в Google+